Bezorgen
Closer & Better, Sigma Coatings! Plastall Verfcentrum neemt deze spreuk serieus in de vorm van een bezorgdienst.
Alle bestellingen voor 10:00 uur besteld, worden in de regio Kampen diezelfde dag nog geleverd.
Bestellingen na 12:00 uur worden alleen nog in Kampen en IJsselmuiden geleverd.
 
Verftechnisch advies
Als schilder, onderhoudsbedrijf of opdrachtgever bent u medeverantwoordelijk voor het behoud van het vastgoed in Nederland. Dat is een dankbare, maar ook een gecompliceerde taak. Een taak, die wij op verftechnisch gebied kunnen verlichten met op maat gemaakte adviezen.
Samen bepalen wij met u de uitgangspunten, waarna wij een advies verzorgen die aan uw eisen voldoet. Afhankelijk van de ondergrond, de weersomstandigheden en de situatie op de bouwplaats zijn er verschillende mogelijkheden om een duurzaam systeem aan te brengen.

Trainingen / Opleidingen 
De technologische ontwikkelingen op het gebied van verf volgen elkaar in rap tempo op; daarom is het belangrijk om uw kennis up to date te houden.
Wij organiseren daarom regelmatig trainingen en demonstraties over de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten. Ook organiseren wij speciale 'tool box meetings' op aanvraag bij ons of bij u op locatie. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.

SigmaClass
SigmaClass is voor professionals die hun vakkennis willen verdiepen en verbreden. De trainingen staan voor kwaliteit en vakmanschap. Dát is waar het in de schildersector om draait. Zeker nu de sector door de huidige economie wordt uitgedaagd. Meer dan ooit verwacht uw klant grote kennis van zaken op het gebied van duurzaam schilderwerk.
Voor alle gebieden van het schildersvak heeft SigmaClass een praktijkgerichte training: van de bescherming van ondergronden tot en met bewust kleurgebruik. De nieuwste verven, gereedschappen en technieken worden behandeld. U neemt kennis van de huidige wet- en regelgevingen. Met SigmaClass blijft u op de hoogte.

E-facturatie
U kunt nu uw facturen digitaal ontvangen via e-facturatie. In PDF formaat wordt uw factuur verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. Deze factuur is rechtsgeldig en is een exacte kopie van een papieren exemplaar. Meld u nu aan voor e-facturatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 038-3321670. Uw keuze wordt dan direct in onze administratie doorgevoerd, zodat u de eerstvolgende factuur in PDF formaat ontvangt. Bevalt e-facturatie u onverhoopt toch niet, dan kunt u altijd weer kiezen voor de papieren versie